Vážení zákazníci, v úterý 28. 10. je naše prodejna z důvodu státního svátku zavřena. Těšit se na Vás budeme opět ve středu 29.9.

Magazín, Strana 4

Výpis článků

Jak správně vybrat ocílku a kdy ji použít?

Nevíte, jakou ocílku použít k doostření nože? A zda ji vůbec potřebujete? Rádi vám pomůžeme udělat v...

Jak pečovat o dřevěné krájecí desky a prkénka

Krájecí desky jsou nezbytnou součástí každé kuchyně – využíváme je denně na přípravu zeleniny, masa ...

PEtec: seznamte se s technologií nožů Wüsthof

PEtec je technologie výroby nožů WÜSTHOF nabízející vynikající ostrost! Seznamte se se speciální tec...

Kořeněné dýňové latte

Kdy jindy vyzkoušet dýňové latte s voňavým kořením než v chladných podzimních dnech na vrcholu dýňov...

Údržba kapesního nože: Jak na správné čištění

Kapesní nože jsou nepostradatelnými pomocníky při výletech do přírody, pracích na zahradě i v domácn...

KŘUPAVÉ RYBÍ PODKOVY s bylinkami

Čerstvá ryba na grilu je dokonalým spojením chuti, lehkosti a vyváženosti. Základem jsou podkovy z j...

Nůž jako skalpel, raznice i pomocník při nehodě

Známe to všichni. Ten moment, kdy si řeknete: „Kdyby tak byl po ruce kapesní nůž.“ V některých přípa...

KŘUPAVÉ BRAMBORY s česnekovým dipem

Tento recept na křupavé brambory si zamiluje každý! Někdy není nutné nad jídlem moc přemýšlet a přís...

GRILOVANÁ VEPŘOVÁ KOTLETA - 5 kroků k dokonalosti

Milovníci vepřového masa zbystřete. Každý touží po šťavnatém mase plném chuti. Jak toho dosáhnout? V...

DOMÁCÍ BURGERY - Jak si namlít maso?

Když se řekne grilování na zahradě, většinou se vám okamžitě vybaví velké šťavnaté hamburgery. Jistě...

Ovládací prvky výpisu

146 položek celkem