Magazín, Strana 3

Dýňové rizoto se šalvějí

Produkty #produkty#/kategorie/dynova-polevka/ Suroviny: 1 kg dýně (oloupané a nakrájené na kost...

Nabroušený nůž je základ. Jak na něj?

Jak správně nabrousit nůž? Přinášíme vám rychlý přehled plný užitečných informací. Bavit se budeme o...

Nože Victorinox: Jak poznat originál a nenechat se napálit

Originální švýcarské kapesní nože Victorinox jsou legendou. A právě proto se stále častěji stávají t...

Mini sekaná se slaninou

Tuhle parádní šťavnatou variantu pro milovníky sekané zvládnete i na cestách! Žádné složité přípravy...

Tradiční kynutý mazanec

Velikonoce jsou neodmyslitelně spojeny s celou řadou tradic a každá má svůj symbolický význam. Vajíč...

Jak správně skladovat nože: Nabízíme ideální řešení

Skladování kuchyňských nožů je klíčové pro jejich dlouhou životnost a bezpečnost. Ať už máte v kuchy...

Nadýchaný mazanec bez mouky

Ať už byla zima jakákoli, jaro už je cítit ve vzduchu! Příroda rozkvétá do nejrůznějších barev duhy ...

Jak správně vybrat ocílku a kdy ji použít?

Nevíte, jakou ocílku použít k doostření nože? A zda ji vůbec potřebujete? Rádi vám pomůžeme udělat v...

Jak pečovat o dřevěné krájecí desky a prkénka

Krájecí desky jsou nezbytnou součástí každé kuchyně – využíváme je denně na přípravu zeleniny, masa ...

PEtec: seznamte se s technologií nožů Wüsthof

PEtec je technologie výroby nožů WÜSTHOF nabízející vynikající ostrost! Seznamte se se speciální tec...

Kořeněné dýňové latte

Kdy jindy vyzkoušet dýňové latte s voňavým kořením než v chladných podzimních dnech na vrcholu dýňov...

Údržba kapesního nože: Jak na správné čištění

Kapesní nože jsou nepostradatelnými pomocníky při výletech do přírody, pracích na zahradě i v domácn...