Nůž na chleba Classic Colour 23 cm Velvet Oyster Wüsthof

Kód: 1061706123
Varianty
Značka: Wüsthof
2 889 Kč
Skladem (>5 ks)

Jste připraveni na explozi barev? Pět nových odstínů kolekce Classic, inspirovaných barvami ze světa gastronomie, je stejně zářivých a originálních jako vy. Rafinované spojení originálního designu a moderních barev. Kreativní mix vnese sebevědomý kousek osobitého vkusu do vaší kuchyně. Máte volnou ruku: vyberte barvu, která bude nejlépe odrážet váš styl.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velvet Oyster

Uklidňující odstín, který vyvolává příjemné vzpomínky na čtení v útulné místnosti u krbu nebo nalévání nápoje do oblíbené skleničky. Má v sobě něco moderního a výhodou je, že se hodí k mnoha různým stylům interiéru. Snadno se kombinuje, aniž by tato barva vyčnívala. Působí velmi uvolněně, nenásilně.

Nůž na chleba

Za dokonalou funkčností nože na chleba stojí precizní, dvojitě vlnkované ostří. Je zárukou dlouhotrvajícího výkonu a ostrosti. Zajišťuje hladký a přesný řez bez trhání a mačkání krájené potraviny. A v neposlední řadě je jeho použití bezpečné, protože není nutné na nůž krájení tlačit. Tento nůž je ideální na čerstvé, křupavé chleby a pečivo, snadno si poradí i s dorty. Je vhodný i na pečené maso, uzeniny a další potraviny.

  • nůž kovaný z jednoho kusu kvalitní oceli
  • dvojitě vlnkované ostří
  • materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15)
  • tvrdost: 58 Rockwell
  • dlouhodobá extrémní ostrost díky PEtec nejmodernější technologii broušení (Precision Edge Technology)
  • manuální finální leštění
  • délka čepele 23 cm
  • barevná rukojeť s mosaznými nýty
  • materiál rukojeti: pružný syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou, příjemnou na omak
  • dokonale vyvážený - prodloužení vaší ruky
  • plná ochrana prstů

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože na chleba
Kolekce: Classic
Typ nože: Na pečivo
Délka čepele: 23 cm
Provedení: Kované nože
Typ ostří: Dvojité vlnkované

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: