CLASSIC IKON Čínský kuchařský nůž + Brousek Wüsthof

Kód: 1120360203
6 599 Kč
Na objednávku

Čínský kuchařský nůž a dvoustupňový brousek. Limitovaná edice za zvýhodněnou cenu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

sada obsahuje:

  • 4673/18 Čínský kuchařský nůž Classic Ikon - délka čepele 18 cm
    • leštěné ostří pro mimořádnou ostrost
    • propracovaná rukojeť
    • pohodlná a bezpečná manipulace
    • zcela hygienický
    • pro krájení potravin na velmi tenké plátky a nudličky
    • pro krájení a sekání bylin a zeleniny
    • pro řezání masa, zelí, zeleniny, bylinek a ovoce
  • 4348 Brousek na nože
    • pro použití levou i pravou rukou
    • dvoustupňový ostřič nožů: první stupeň (karbid) pro hrubé broušení zostří tupé hrany / druhý stupeň (keramika) je vhodný jak pro jemné broušení v návaznosti na první stupeň, tak pro pravidelné ostření čepele
    • lze použít na vroubkované ostří (pouze keramický jemný stupeň)
    • keramické lamely nabrousí ostří tak, že nůž znovu získá svou původní ostrost
    • zařízení produkuje řezný úhel přibližně 30 stupňů a je vhodné pro broušení všech druhů nožů
    • ergonomická rukojeť a protiskluzová základna brousku zajisťují bezpečnou manipulaci
    • použití brousku: Položte brousek na rovnou pracovní plochu. Držte brousek jednou rukou a rukojeť nože druhou rukou. Zadní konec čepele nože vložte do drážky s brusnými lamelami v úhlu 90°, poté čepel za použití mírného tlaku na čepel protáhněte do špičky. Opakujte tuto akci vždy od zadního konce čepele do špičky (nikdy tam a zpět) dle otupení čepele. Za účelem dosažení co nejlepšího výsledku by čepele měly být čištěny před a po každém broušení. Po použití brousku jej očistěte vlhkým hadříkem nebo jemným kartáčem a vytřete do sucha. Neoplachujte tekoucí vodou.

 

Řada: Classic Ikon

Provedení: Kované nože

Doplňkové parametry

Kategorie: Sady nožů
Kolekce: Classic Ikon
Typ nože: Kuchařský

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: